00:00
55
00:00
Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Deze aflevering is Peter Visser te gast, horeca ondernemer uit Alkmaar. Al meerdere malen werd hij genoemd als iemand met een hele lange lont. En die heeft Peter zeker. Met twee succesvolle horecazaken in Alkmaar is hij een bekend gezicht. Zijn creativiteit onderscheidt hem. Het afgelopen jaar zijn er al zoveel mooie initiatieven voorbij gekomen. Van de bierfiets tot de SRV wagen. Een aantal weken geleden won Peter met deze laatste zelfs de gouden pollepel op het horeca symposium.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 06:00 uur en 18:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl