Zaterdagochtend heeft een medewerker van Intertoys De Mare in Alkmaar de diefstal van 1224,92 euro aan Lego weten te verijdelen. De oplettende medewerker was achter de dief aangerend en kon twee grote tassen van zijn schouder trekken. De man wist echter te ontkomen. Na het zien van camerabeelden verdenkt de politie hem ook van diefstallen in Heerhugowaard, Hoorn en Den Helder eerder deze week.

Het gaat om een blanke man van rond 1,80m lang. Hij heeft gemillimeterd haar met inhammen op het voorhoofd en tatoeages op zijn linker bovenarm en rechter onderarm. Hij droeg een  zwart mondkapje, wit t-shirt met de zwarte letters G-STAR, een blauwe spijkerbroek, witte schoenen en soms draagt hij een donkere jas.

De politie roept op waakzaam te zijn bij de aankoop van Lego via verkoopsites als Marktplaats, vooral als de prijs te laag lijkt en de doos beschadigd is omdat de alarmsticker is verwijderd.  (foto's: Instagram / Twitter @pol_de_mare)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl