Gemeente Heerhugowaard waarschuwt dat ook in de zomervakantie weesfietsen en fietswrakken worden weggehaald bij het NS-station. "Let op! Laat je fiets deze zomervakantie niet zomaar bij het station van Heerhugowaard staan."

Doel van de fietsopruimactie is om het station netjes en toegankelijk te houden, en stallingsplekken die worden bezet door gedumpte fietsen weer vrij te maken voor reizigers. Er zal vooral worden gelet op aftandse fietsen die verlaten lijken, maar wie een nette fiets heeft lijkt maar beter het zekere voor het onzekere te kunnen nemen.

Oude, mogelijk verlaten fietsen worden twee weken voor de actie voorzien van een waarschuwingslabel. Wie er te laat bij was kan zijn of haar fiets terugvinden op verlorenofgevonden.nl. Fietsen zijn dertien weken na verwijdering nog terug te claimen. Fietswrakken worden na twee weken vernietigd.
Pin It
Bekeken: 1702x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/