Op de valreep heeft FC Marlène nog twee Team Alkmaar / Sportstars speelsters weten binnen te halen. De één zijn dood, de ander zijn brood. De Waardse zaalvoetbalclub profiteert er namelijk van dat de Alkmaarse club na een aantal pijnlijke transfers uit de Eredivisie vrouwen stapt. Niet alleen de 31-jarige Aaike Verschoor komt vanuit de kaasstad over, maar ook de 25-jarige Amy Visser.

De Alkmaarse Amy Visser speelde voor Team Alkmaar / Sportstars in de zaal al voor Plubos, Biersteker. Op het veld kwam ze uit voor Sporting Krommenie, Fortuna Wormerveer, Telstar, VV Alkmaar, Reiger Boys en op dit moment speelt de behendige linkspoot bij topklasser DSS uit Haarlem.

Stadsgenoot Aaike Verschoor kwam eerder uit voor onder andere FC Den Helder, Reiger Boys en Telstar op het veld. Vanaf 13-jarige leeftijd speelde Verschoor ook in de zaal bij Watervogels en vervolgens bij Reiger Boys Zaalvoetbal en Team Alkmaar. Verschoor heeft 'de schaal' niet weten te bemachtigen, en is nog altijd gedreven om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

Verschoor reisde vorige week nog af naar Portugal voor het EK Beach Soccer. Helaas kwamen de Oranjeleeuwinnen niet door de groepsfase. (foto: FC Marlène)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl