00:00
55
00:00
De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Ter afsluiting van dit seizoen hebben we Laura Metsch ter gast. Zij is een gedreven en enthousiaste leraar en zorgcoördinator op een basisschool. Met Laura kijken we samen terug naar de afgelopen afleveringen. We zoeken naar de rode draad in de verhalen en de verbindingen die deze academische leerkracht ziet met de toekomst van het onderwijs. Haar motto: van proberen kan je leren.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl