Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk zijn op zoek naar vrijwilligers die energiecoach willen worden. Als energiecoach krijg je een korte opleiding om daarna huiseigenaren en ook huurders te kunnen inspireren en helpen om hun woning te verduurzamen. Er wordt van coaches minimaal twee uur per week gevraagd om bij mensen langs te gaan. Het project loopt een jaar.

Het is voor energiecoaches belangrijk om goede sociale vaardigheden te hebben en om wensen en behoeften te kunnen peilen. Technische kennis is een pré maar geen vereiste. Iedere coach in spé volgt eerst vier trainingen van experts van het Duurzaam Bouwloket. Die zijn op 7 en 21 september, en op 5 en 19 oktober.

Reageren kan tot 30 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/