Tijdens de zomervakantie organiseert Heerhugowaard Sport N.V. gratis buitenactiviteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Bovendien worden samen met FC Marlène gratis (zaal)voetbalclinics georganiseerd voor kinderen vanaf 12 jaar. Donderdag, morgen dus, is om 15:00 uur alweer de laatste. Deze clinic wordt gegeven door spelers en speelsters van de lokale Eredivisieclub. Aanmelden is niet nodig.

De activiteiten voor de jongere kinderen lopen tot en met 20 augustus. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er van 10:00 tot 11:30 uur activiteiten op schoolpleinen en op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur op het SVW-veld naast de Waardergolf. Verder is er zelfs nog meer te doen, ook voor kinderen jonger dan 6 jaar. Ook voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig.

Een kleine greep uit het aanbod: aanstaande donderdagochtend is er hockey en knotsbal naast de Waardergolf en van 14:00 tot 15:00 uur is er 'Heerhugowaard in Beweging' aan de Plutolaan. Meer info op heerhugowaardsport.nl. (foto: Pexels / Markus Spiske)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl