00:00
55
00:00


De Meent is dit weekend de plek voor lekker eten en vermaak. Vrijdagmiddag was de  aftrap van foodtruckfestival Streekstad Smaakmakend. In coronatijd is het voor de organisatie van elk evenement spannend of het doorgaat, maar de gewenste opzet blijkt binnen de geldende coronaregels te passen.

De eerste bezoekers waren vrijdag enthousiast. Zowel bij de foodtrucks als bij het publiek bleek grote behoefte te zijn om weer een bourgondisch feestje met elkaar te bouwen. Alle ingredienten daarvoor blijken in De Meent aanwezig.

Op de betonnen 400meter-baan waar 's winters ijs ligt, staan circa  25 foodtrucks met allerlei verschillende lekkernijen. Verder zijn er ook een wijn- en een bierhoek en een Ibiza markt. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Op het grasveld in het midden organiseert Alkmaar Sport allerlei activiteiten om de kinderen lekker zoet te houden. Het smikkelfestival wordt extra op smaak gebracht door lokale bandjes en dj's.

Het Streekstad Smaakmakend Festival is vrijdag de 27e van 17:00 tot 23:30 uur, zaterdag de 28e van 13:00 tot 23:30 uur en zondag de 29e van 13:00 tot 22:00 uur. De toegang is gratis. Meer info op Facebook.com/smaakmakendfestival/ en te zijner tijd op smaakmakendfestival.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl