Ook de mannen en vrouwen van Apollo in Heerhugowaard mochten afgelopen weekend eindelijk weer beginnen aan competitiewedstrijden. Apollo 1 startte in de 1e Klasse Poule D thuis tegen Die Haghe 1 uit Den Haag. Het team kende een moeizame start maar kwam goed terug, om daarna de winst weer te zien ontglippen. De eindstand werd 16-21.

Apollo stond al snel 1-6 achter, maar na een time-out van coach Arno van der Vliet, herpakte het Heerhugowaardse team zich en dichtte het gat tot 4-6. Even ging de wedstrijd gelijk op, maar vanaf 7-9 begon de thuisploeg aan een offensief. Dit zette zich voort in de tweede helft, want na een aantal minuten spelen stond Apollo op een voorsprong: 11-9. Goals wisselden zich aan beide kanten af en met nog een kwartier te spelen werd de stand 14-14. Daarna ging het mis. Die Haghe liep met goede schoten langzaam maar zeker uit naar een eindstand van 16-21.

Komend weekend komt Apollo 1 uit tegen Maassluis 1.
Bekeken: 1694x