Dinsdag zijn handhavers van gemeente Heerhugowaard weer bij het station langsgegaan om weesfietsen en fietswrakken te voorzien van rode labels. Ook zijn scooters en fietsen gemarkeerd die stonden waar ze niet horen te staan. Wat de handhavers opviel was dat er veel fietsen stonden in de geel omrande vakken bestemd voor brom- en snorfietsen. Dat zorgde er ook weer voor dat er scooters buiten deze vakken stonden.

De ongewenste tweewielers zijn voorzien van een rood label. Eigenaren krijgen twee weken de tijd om hun fiets of scooter weg te halen. Wie te laat is kan hem terugvinden op verlorenofgevonden.nl. Fietswrakken worden na twee weken vernietigd, goede fietsen worden dertien weken lang bewaard. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/