De kruising van de Middenweg met de Vondellaan en de Beukenlaan in Heerhugowaard gaat donderdag 14 oktober 20:00 uur voor een halve week dicht. De inrichting van het kruispunt wordt veiliger en overzichtelijker gemaakt met name voor fietsers en voetgangers. De werkzaamheden duren volgens planning tot maandag 18 oktober 12:00 uur.

De oversteekplaatsen voor de fietsers worden gemarkeerd met witte vlakken en de route wordt aangepast. De verkeerslichten van de voetgangers worden van de overkant verplaatst naar de plek waar de voetganger wacht, en er komt een wachtplek vlakbij de autorijbaan, die de oversteek korter en veiliger maakt. De werkzaamheden vinden ook 's avonds en 's nachts plaats.

De kruising is gedurende de hele periode afgesloten voor al het verkeer. Omleidingen zullen op gele borden aangegeven. Auto’s kunnen omrijden via de tangenten en de Van Veenweg. Voor fietsers en voetgangers loopt de omleiding via de om de kruising gelegen straten.
Pin It
Bekeken: 1688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/