Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de gewapende overvalpoging, die op 13 mei plaatsvond bij een eetgelegenheid in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. De tv-uitzending is vanaf 21:00 uur op NPO1.

Donderdag 13 mei rond 00:20 uur vielen twee jongemannen binnen bij Burger City, gevestigd aan de buitenkant van Middenwaard. Ze waren zwart gekleed, ze hadden hun gezicht bedekt en waren gewapend met een hamer en een groot mes. Degene met een hamer eiste geld en sloeg op de toonbank. Vreemd genoeg vluchtte het duo vrijwel direct weer. Ze renden in de richting van de Zuidtangent/Schrijverswijk. Degene met het mes liet zijn wapen net buiten de eettent vallen.

De twee zijn lastig te herkennen. Het komt aan op details zoals hun postuur, hoe ze bewegen en kenmerken van hun kleding en de wapens. De politie verspreidde eerder videobeelden, maar nog zonder resultaat.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl