Afgelopen weekend ging het eerste team van Apollo op bezoek bij HKV/Ons Eibernest 1 in Den Haag. Vooral in de tweede helft was de ploeg uit Heerhugowaard geen partij voor HKV. De eindstand werd 21-11.

Apollo begon sterk door direct twee keer te scoren uit een strafworp en een afstandsschot. In de aanval leken de HKV-spelers niet goed te weten wat ze aan moesten met de sterke verdediging van Apollo. Daarna vonden ze echter hun draai en van volgende negen goals waren er acht voor de thuisploeg. Vanaf 8-3 ging het weer gelijk op, waardoor de ruststand op 12-7 kwam.

Apollo kwam niet sterk uit de kleedkamer, waardoor HKV al snel uitliep naar 15-7. Er volgde een opleving, goed voor een tussenstand van 16-10, maar daarna was het gedaan. De thuisploeg scoorde vijf keer op rij. Voor de eer was het laatste doelpunt voor Apollo. De eindstand werd zo een sombere 21-11.

Met twee winst en drie verlies staat Apollo 1 nu zesde in poule D van de 1e Klasse. De volgende wedstrijd op 16 oktober speelt Apollo op eigen veld tegen KIOS 1 uit Nieuw Vennep. (foto: Fred Horst)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl