In Heerhugowaard is een 93-jarige dame beroofd in haar eigen appartement aan het Parelhof in Heerhugowaard. Dat wordt gemeld in de Facebookgroep 'Je bent Heerhugowaarder als...'. De dader zou iemand zijn die wel eens boodschappen voor de vrouw deed en klusjes doet bij bewoners in het gebouw.

Met een dwingende smoes zou de dader de vrouw haar gouden sieraden hebben laten afdoen en in een lade laten leggen. Ze ging daarna verluid de kamer uit terwijl de man een radiator zou nakijken. Toen ze terugkwam was de man met haar sieraden gevlogen. Na de beroving zou de politie zijn gebeld.

Bij navraag kon politiewoordvoerder Willem Gijtenbeek het incident nog niet bevestigen. In het politiesysteem vond hij wel een vergelijkbare beroving aan het Parelhof op 29 oktober.

Rond 08:15 uur kwam toen iemand bij een bewoonster aan de deur die zich voordeed als monteur. Daarna ontdekte de vrouw dat er sieraden verdwenen waren. In dit geval is de dader een blanke man van 40 tot 50 jaar, rond 1,80m lang, met kort donker haar. Hij droeg zwarte kleding. Deze zaak wordt nog onderzocht en eventuele getuigen zijn welkom om contact op te nemen via 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl