Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth komen vrijdag 19 november naar Cool in Heerhugowaard met 'Tis Hier Geen Hotel'. De voorstelling is een herkenbare, humoristische en soms gênante vertoning over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat bent en op afroep voor taxichauffeur speelt. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen, Dianne en Hanneke op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren je pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

De voorstelling duurt van 20:15 en 22:15 uur en er is geen pauze. Toegang inclusief consumptie kost 24,50 euro. Meer info op coolkunstencultuur.nl. (foto: Wim Lanser)
Pin It
Bekeken: 1838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/