Centrumwaard in Heerhugowaard wordt de komende jaren gemoderniseerd. De wens is om een levendig centrumgebied te creëren, waar het fijn is om te wonen, winkelen en ontmoeten. De gemeenteraad heeft op 26 oktober masterplan fase 1 vastgesteld en nu is het tijd voor de invulling van fase 2. Daarover wordt vrijdagmiddag 19 november een bijeenkomst georganiseerd voor bewoners en ondernemers.

Tijdens de bijeenkomst zal invulling gegeven worden aan de thema's beeldkwaliteit, duurzaamheid, sociale cohesie en wonen & werken. De inloop vindt plaats in De Brink, Middenweg 168, en de inloop start om 14:45 uur. De bijeenkomst zelf duurt van 15:00 tot ongeveer 18:00 uur. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Coronaregels worden gehanteerd.

Ideeën over de genoemde thema's, vragen en antwoorden kunnen van tevoren al gedeeld worden op het Platform Herinrichting Centrumwaard. Meer informatie over het masterplan, de bijeenkomst en verslagen van eerdere ontmoetingen op heerhugowaard.nl/centrumwaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl