Cool in Heerhugowaard organiseert op zaterdag 27 november en zaterdag 4 december twee workshops fotografie. Voor de eerste workshop is het thema ‘Perspectief’ en voor de tweede ‘Instagram-proof’.

De meeste mensen fotograferen op ooghoogte, terwijl sommige onderwerpen toch echt beter tot hun recht komen vanuit een andere hoek. Tijdens de workshop 'Perspectief' wordt aandacht besteed aan allerlei perspectieven, zoals het kikkerperspectief of het vogelperspectief, en wanneer deze het beste tot hun recht komen.

Tijdens de tweede workshop wordt er aandacht besteed aan fotograferen (met je mobieltje) voor sociale media zoals Instagram. Deelnemers leren over het belang van daglicht en de juiste achtergrond, maar ook hoe ze hun eigen creativiteit en stijl kunnen ontwikkelen.

De workshops duren van 14:00 tot 16:00 uur en kosten voor 21-plussers 21,50 euro, jongere deelnemers betalen 18 euro. De Huygenpas en MeedoenPas zijn welkom. Meer info op coolkunstencultuur.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl