Het bekroonde kinderboek 'Lampje' is bewerkt tot een familievoorstelling en vanwege het grote succes komt deze opnieuw langs de theaters. Woensdag 1 december is Lampje (8+) te zien bij Cool in Heerhugowaard. Vooraf is er een exclusieve signeersessie met schrijfster en illustrator Annet Schaap.

Annet Schaap won met het jeugdboek Lampje maar liefst vier boekenprijzen, waaronder de Gouden Griffel. Het verhaal gaat over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter. Ze komt in een woest avontuur terecht. “Ga liggen, wind. Af!” Maar de wind luistert niet en verandert zelfs in een storm.

In 2019 maakte Moniek Merkx de theaterbewerking van het boek met als resultaat een beeldende vertelling met poëtisch uitzicht op zee en verlangliedjes van singer-songwriter Djurre de Haan. De voorstelling werd beloond met de Podiumkidsprijs en prachtige recensies. “Werkelijk alles is mooi aan deze Lampje”, aldus het NHD.

Voorafgaand aan de voorstelling zit Annet klaar om Lampje of een van haar andere boeken te signeren. Uiteraard is daarbij gelegenheid om vragen te stellen en een foto te maken. Aanmelden voor de signeersessie is niet nodig.

De voorstelling duurt van 15:00 tot 16:25 uur. Tickets en meer informatie via coolkunstencultuur.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl