Zondag 19 december verzorgt het Poldermuseum in Heerhugowaard een combinatieoptreden van singer-songwriter Fatima Haring en dameszanggroep Uptime. Het concert heeft een bijzonder tintje omdat Fatima samen met haar moeder - een van de groepsleden - op het podium staat.

Fatima Haring uit 't Veld komt terug naar haar geboorteplaats voor een optreden. In Het Oude Gemaal zal ze eigen nummers zingen, maar misschien ook wel wat covers. Daarbij begeleidt ze zichzelf op gitaar. Fatima's eigen werk is het beste te omschrijven zijn als een mengeling van pop, folk en een vleugje rock.

UpTime is een vocaal ensemble van zes vrouwen uit de regio: Neli Ootjers, Lies de Jong, Carla Leguit, Carla Bult, Tiny van 't Hul en Joke Haring. Hun repertoire bestaat uit een palet van luisterliedjes, vrolijke meerstemmige zang, zwoele jazz, pop- en cabaretachtige muziek. De zes enthousiaste zangeressen treden meestal op in kerkjes en op andere kleine locaties.

Het evenement duurt van 14:00 tot 16:00 uur en kaarten kosten 12,50 euro. Tickets en meer info op poldermuseumheerhugowaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl