135 inwoners van de gemeente Heerhugowaard hebben onterecht geen stempas ontvangen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat kwam dinsdagmiddag aan het licht door een kiezer zonder stempas die zich op een stembureau had gemeld. Na onderzoek bleek een fout te zitten in het selectiebestand. Dinsdagavond zijn de stempassen alsnog aan huis bezorgd, zodat deze kiezers op woensdag nog kunnen gaan stemmen.

Burgemeester Blase van Heerhugowaard vindt het heel vervelend dat dit is gebeurd: "Gelukkig hebben we dit op tijd ontdekt en konden we ervoor zorgen dat deze kiezers alsnog hun stempas ontvingen. Zo kunnen zij op woensdag toch hun stem nog uitbrengen. Excuses aan deze kiezers zijn hier op zijn plaats. Deze kiezers krijgen bij de stempas een brief waarin we deze aanbieden.”
Pin It
Bekeken: 1789x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/