Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen met hun persiflages, types en imitaties langs de theaters. Onder voorbehoud van de coronaregels, treden ze woensdag 22 december op in Cool te Heerhugowaard.

Na een jaar van hamsteren, huidhonger en hoestschaamte, en van online-borrels en afhaal-cuisine van de sterrenchef, krabbelde het land een tijdje op vanuit de lockdownmodus. Koefnoen kijkt terug op hoe mensen hun leven weer oppakten, en wat voor leven dat is.

Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot geven in Heerhugowaard een werkvoorstelling van hun gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’… Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm mee te maken.

De try-out begint om 20:15 uur. Meer info en tickets op coolkunstencultuur.nl.
Bekeken: 1967x