Heerhugowaard Centraal


De gemeente Heerhugowaard heeft van de Provincie bevestigd gekregen dat buslijn 160 inderdaad langzamer is dan wat hij zou kunnen zijn. Ze zijn het echter niet met elkaar eens waar het probleem dan precies zit. Dit meldt het NHD.

Heerhugowaard zegt dat het stuk over de Middenweg langzaam gaat, terwijl de Provincie ervan overtuigd is dat het probleem hem zit in het traject tussen Intratuin en de P&R aan de Saturnusstraat.

De gemeente Heerhugowaard werpt tegen dat de doorstroming op dit traject juist een van de beste is, omdat de bussen op een eigen busbaan rijden en de stollichten op groen gaan zodra er een bus aankomt.

Volgens Heerhugowaard is juist de Middenweg een knelpunt omdat er veel uitritten, winkels en overstekende mensen op het traject zijn, maar een positief punt is dat er voor de Middenweg in 2017 of 2018 sowieso al de vervanging van de riolering op de planning staat, en als men dan toch bezig is kan volgens de gemeente meteen iets gedaan worden aan de doorstroming.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl