Zaterdag 13 juni kan publiek van 10.00 tot 16.00 uur voor het eerst kijkje nemen in het nieuwe sportcomplex De Meent, ontworpen door Venhoeven CS architecten. Het pand wordt pas eind dit jaar opgeleverd door hoofdaannemer Vaessen, maar tijdens de Dag van de Bouw is het bouwterrein even geopend voor mensen die nieuwsgierig zijn.

Naast rondleidingen zijn er activiteiten voor jong en oud op en rond het bouwterrein. Zo is er de schaatssimulator en een beachvolleybalclinic van de NEVOBO, waarmee kaarten voor het WK Beachvolleybal in Nederland te winnen zijn.

Er is ook een springkussen, een opblaasbaar voetbalveld, schminken voor de jeugd en een skateclinic verzorgd door schaatsschool InBalans in samenwerking met Slikkersport. De toekomstige gebruikers van De Meent verzorgen demonstraties, vertellen over hun sport en dagen publiek uit om mee te doen. Cateraar Vermaat van De Meent zorgt voor een bijzondere culinaire ervaring door de inzet van foodtrucks. Ook is er livemuziek en elke bezoeker krijgt een sportieve attentie.

Meer informatie op IJsbaandemeent.nl.

Pin It
Bekeken: 3933x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/