Heerhugowaard Centraal

Tijdens de achtste editie van het Vastgoed Symposium van de Stichting Vastgoed Rapportage (SVR) in het AFAS Stadion is de behoefte uitgesproken naar een gerichtere zorgverlening betreft vastgoed. Gemeenten in de regio moeten binnen een jaar op wijkniveau de demografische ontwikkelingen voor de komende twintig jaar in kaart hebben gebracht.

Met die gegevens kan de vraag naar zorg worden begroot en kunnen zorgverleners en vastgoedontwikkelaars gericht aan de slag met de realisering van voorzieningen.

Dit stelde burgemeester van Heerhugowaard Han ter Heegde samen met het van de grond komen van de plannen van MCA Gemini Groep (MGG) voor het nieuwe Regionaal Topklinisch Interventiecentrum in Heerhugowaard waarvan in 2016 de bouw gaat beginnen om na twee jaar in gebruik te worden genomen.

De gouden baksteen werd dit jaar uitgereikt aan Timpaan uit Rijsenhout vanwege betaalbare projecten en oog voor starters, ouderen en minder validen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl