Heerhugowaard Centraal

Bouwbedrijf Bot Bouw opent zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 16.00 uur de hekken van het nieuwbouwproject Tamarixplantsoen in Heerhugowaard. Iedereen is welkom tijdens deze 10e Dag van de Bouw. Wethouder Gido Oude Kotte verzorgt de officiële opening om 10:00 uur.

Het Waardse familiebedrijf Bot Bouw realiseert 70 appartementen in opdracht van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland. Hiervan zijn er 33 zijn bestemd voor (sociale) verhuur. De overige 37 zijn aangepaste zorgappartementen voor cliënten van Philadelphia, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

De bouw startte in oktober 2014 en verloopt keurig volgens schema. De eerste bewoners kunnen in oktober hun appartement betrekken.

Het gebouw is L-vormig, een vorm die in de omgeving veel terugkomt. De balkons zijn van gekleurd glas (oudroze) en de bakstenen hebben een warme kleur. Door de vier bouwlagen en de vorm komt het gebouw niet massaal over. Het aanwezige groene plantsoen wordt vergroot en krijgt een centralere plek in de buurt. Meer informatie op de website van Bot Bouw en Dagvandebouw.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl