Nu gemeenten minder geld krijgen voor leerlingenvervoer schrapt Heerhugowaard de schoolbus. Zo meldt het NHD. Tot ontzetting van ouders waarvan hun kinderen deelnemen aan het speciaal onderwijs kregen zij een brief waarin zij daarop werden gewezen met een beschikking waarin een bedrag staat voor bus-en treinvervoer en eventueel een begeleider.

Heerhugowaard is de enige gemeente in de regio die geen geld bijlegt. Andere gemeenten passen zelf geld bij om de busjes te behouden. Gedachte hierachter is dat de gemeente vindt dat niet de overheid maar de mensen zelf hun zaken moeten regelen.

Ouders van kinderen in het speciaal onderwijs zijn een actiegroep begonnen vanwege de overprikkeling die het OV teweeg brengt bij de kinderen en daardoor de kwaliteit van het onderwijs ondermijnd wordt.

Pin It
Bekeken: 2813x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/