Heerhugowaard Centraal

Zaterdagochtend is een vrouw bij de Middenwaard belaagd door meerdere mannen en beroofd van haar auto en telefoon. Ze kwam uit de richting van Broek op Langedijk en reed richting een spoorovergang. Daar stond een auto met meerdere mannen stil terwijl de spoorbomen open waren. Er werden over en weer wat gebaren geuit en daarna gingen beide voertuigen weer verder.

Plotseling stopte het voertuig waar de mannen in zaten en de mannen stapten uit. Toen de vrouw ook uitstapte werd ze werd belaagd door twee mannen. Een andere man stapte in de auto van de vrouw en reed weg.

Agenten zochten in de omgeving en signaleerden de auto van de vrouw die geparkeerd stond op de kruising van de Middenweg en de Edenstraat. Haar telefoon van de vrouw was uit de auto weggenomen. Enkele uren later werden twee verdachten gesignaleerd in een vakantiepark in Hensbroek.

Beide mannen zijn aangehouden en na verhoor in verzekering gesteld. Ze zijn 20 en 21 jaar en afkomstig uit Oost-Europa. De telefoon van het slachtoffer is teruggevonden. De politie doet verder onderzoek.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl