Heerhugowaard Centraal

In de theaterzaal van Cool in Heerhugowaard genieten van een mooie film? Dit kon tot nog toe incidenteel, maar zou in de toekomst vaker kunnen gebeuren. Er wordt onderzocht of Cool een permanente filmfunctie kan vervullen, zoals bij festivals of speciale programma’s.

In het najaar gaat Cool van start met Muziek in Beeld. Op zondagmiddagen worden registraties van bijzondere concerten en muziekfilms vertoond. Na afloop krijgen regionale bands de ruimte om te spelen op het podium in Café Cool. Het programma zal vanaf september te vinden zijn op Coolkunstencultuur.nl.

Ook tijdens het culturele seniorenprogramma Route 65 – West-Friesland worden films vertoond. Zo is er een film over het dorpse leven van Hensbroek en Rustenburg in de jaren 30 en een film over de bedrijvigheid op het West-Friese platteland in de jaren 50. Naast meer informatie op de website is er een programmaboekje, verkrijgbaar bij de servicebalie.

Cool onderzoekt jeugdfilms en laagdrempelige arthouse-films kan gaan vertonen. Veel logistieke zaken die nodig zijn al aanwezig en het filmprogramma zou een goede aanvulling kunnen zijn op de festivals, cursussen en theatervoorstellingen die Cool programmeert.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl