Heerhugowaard Centraal

De gemeenten in de regio Alkmaar kopen de zorg voor 2016 collectief in. De gemeenten starten daarvoor een aanbesteding. Vrijgevestigde zorgaanbieders kunnen daarbij voor één van de negen percelen, Jeugd-GGZ, offerte uitbrengen via een vereenvoudigde procedure.

In tegenstelling tot instellingen wordt van zelfstandigen en groepspraktijken geen zware administratieve procedures verlangd, met formele documenten tegenover relatief weinig omzet. Doel is zoveel mogelijk tijd en geld aan de zorg zelf te besteden, oftewel 'handen aan het bed'. Inschrijving kan vanaf 15 augustus. Meer informatie is te vinden op Regioalkmaar.nl.

De Jeugdwet regelt de preventie, hulp en zorg aan jeugdigen en ouders bij opgroeien, opvoedingsproblemen, psychische problemen en stoornissen door gemeenten.

Voor inkoop en contractmanagement op het vlak van Jeugdhulp, Wmo en Beschermd Wonen, is een netwerkorganisatie opgericht door de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Doel is menskracht en middelen zo efficiënt mogelijk inzetten, maar zorgen voor vernieuwing en een beter risicomanagement. Er moet meer eenvoud komen, lichtere hulp dichterbij, maatwerk, innovatie en aantrekkelijke tarieven.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl