Dinsdagochtend is op de spoorwegovergang bij de Vue bioscoop een busje aangereden door een trein. Vanwege een gemelde beknelling rukte de brandweer uit en werd ook de traumaheli gealarmeerd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het echter mee te vallen, de betreffende bestuurder stond al naast zijn beschadigde bedrijfsbus. De traumaheli werd dan ook geannuleerd.

Omdat de trein stil stond op de spoorbrug bleven de spoorbomen aan beide kanten van het kanaal gesloten en liep het verkeer in Alkmaar volkomen vast. Ook was alle treinverkeer tussen Alkmaar en Heerhugowaard gestremd.

Dat de spoorbomen dicht waren is opvallend omdat de bestuurder van de bus verklaarde dat de spoorbomen open stonden toen hij de overgang opreed en werd aangereden door de trein.

Camerabeelden moeten uitsluitsel geven over de oorzaak van het ongeval. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis, de treinreizigers werden met een trappetje uit de trein geholpen.
Pin It
Bekeken: 3300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/