Voor de 22-jarige Selma Amoureus uit Heerhugowaard wachtte dinsdagochtend een smerig klusje. Haar scooter werd vanmorgen vroeg door een onbekende viezerik ondergeplast. Een deurbelcamera registreerde hoe de man zonder enige schaamte zijn broek open ritste om vervolgens een kleine boodschap te doen. "Ik ben er ontzettend pissig over, walgelijk dat mensen zo kunnen zijn," vertelt ze tegen mediapartner NH Nieuws.

Met een fles allesreiniger en een doekje is Selma druk in de weer om de viezigheid van haar scooter te krijgen. "Het was helemaal plakkerig en nat en smerig, ik begrijp niet dat iemand dit doet. Er staan hier genoeg bomen en bosjes waarom moet dat nou over mijn scooter?"

Wat de dader niet wist, is dat zijn actie door een deurbelcamera werd vastgelegd. Selma besloot de beelden op Facebook te zetten in de hoop dat iemand weet wie hij is. "Ik hoop dat familie of vrienden hem herkennen en aan hem vragen waarom hij dit doet, het is gewoon bizar."

Ook Rico van Wijngaarden, de vriend van Selma, heeft er geen woorden voor. "Ik dacht eerst even dan het een grapje was maar toen ik het filmpje zag wist ik niet wat ik zag. Ik denk dat de politie er niet zoveel mee kan maar als ik weet wie het is zal ik eens door zijn brievenbus pissen."

Selma en Rico vragen zich nog steeds af waarom de man zo nodig de scooter als urinoir moest gebruiken. "Als mensen last hebben van de scooter kunnen ze dat gewoon tegen ons zeggen", vertelt Rico. "Maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen hier overlast van hebben. Hij loopt gewoon netjes 45 kilometer per uur. En we hebben ook met niemand ruzie."
Pin It
Bekeken: 3925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/