Zaterdagmiddag werd in Heerhugowaard onder zeer zonnige omstandigheden te ere van het 90-jarig bestaan van SVW, kabelpop gehouden.

Een bijzonder evenement omdat het aanvragen van verzoeknummers bij radio-uitzendingen behoorlijk ingeburgerd is, maar mij live-concerten toch net even anders voelt. Toch was dat wat er gebeurde. Oud-burgemeester van Heerhugowaard Han ter Heegde beet het spits af. De oud burgervader plaatste hij niet alleen het eerste verzoek, maar speelde het nummer tot grote hilariteit zelf niet onverdienstelijk mee op de accordeon.

Kabelpop werd afgesloten door de 7-koppige spektakelband Dirty Daddy's dat in hoog tempo hits op het aanwezige publiek afvuurde alsof de top 2000 als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte raasde.
Pin It
Bekeken: 3286x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/